Recenzii despre Urotrin

 • Dumitru
  Nu-mi place să beau pulbere de urotrină. Prefer să turn toate cele cinci grame din compoziție în gură și să o clătesc cu apă caldă și curată. Știu că nerespectând instrucțiunile, dar nu rămâne firimitură pe pereții borcanului. Ajută? Si cum! Am întâlnit deja toți medicii, am auzit destule pasiuni - nu am vrut să trăiesc! Acum vrei și poți!
  Urotrin
 • Viorica
  Instrucțiunile pentru medicamentul Urotrin promit un ușor efect gradual, dar cumva mi-a ajutat soțul brusc și imediat. Foarte bine! Pentru el sunt o femeie pe care o vrea din nou; Pentru mine este cel mai bun om din lume!
  Urotrin
 • Constantin
  Când am comandat Urotrin, am crezut că sunt din nou un idiot. Dar proștii au fost cei care au certat drogul fără să încerce. Am încercat și sunt mulțumit. Am 57 de ani, nu m-am săturat de nimic, brusc am simțit o senzație de arsură slabă în uretra - un fel de infecție banală la care corpul rezistă odată cu înaintarea în vârstă. Am băut Urotrin, totul este în regulă.
  Urotrin
 • Ioana
  Sexul din viața mea cu soțul meu a devenit puțin: o dată pe lună, uneori două, când putem seduce. Am căutat și am ales un medicament care să ne ajute pe amândoi și să nu dăuneze nimănui. De ce nu au încercat câți bani au irosit. . . Numai Urotrin a ajutat serios. Omul se încruntă, dar bea. Urmez și nu doar pentru sex. Sănătatea este cel mai prețios lucru!
  Urotrin
 • Constantin
  La insistența medicului, am cumpărat prima cutie cu pulbere de urotrină. Am decis să comand și eu al doilea și al treilea. Nu aș fi crezut niciodată că două mână de vegetație rasă în fiecare zi ar putea schimba viața în bine. După o lună, desigur, cerul este albastru și femeile sunt mai frumoase și vreau să joc fotbal cu băieții așa cum am făcut acum 40 de ani. Mare medicament!
  Urotrin
Evaluarea utilizatorilor Urotrin
4.6
14