Instructiuni de folosire Urotrin

Pudra de urotrină este livrată cumpărătorului din România într-o cutie cu denumirea comercială, sigla și instrucțiunile scurte de utilizare a medicamentului. Cutia conține 20 de pungi închise ermetic, fiecare cu cinci grame de pulbere. Conținutul unui pachet este destinat unei întâlniri unice. Nu se intenționează o împărțire în părți.

Pregătirea și recepția complexului urotrin

 1. Pregătiți un pahar cu apă caldă. Volumul lichidului este de 150 sau 200 ml.
 2. Imprimați punga cu pulbere Urotrin.
 3. Adăugați cu atenție amestecul de plante-vitamine în apă.
 4. Se amestecă încet preparatul.
 5. Se bea amestecul după dizolvare.

Este nevoie de un minut și jumătate până la două minute pentru a dizolva pulberea în apă caldă. Preparatul gata de utilizare este o suspensie opacă a unei nuanțe maro portocaliu, fără sedimente, dar cu particule de plante care plutesc la suprafață.

Instrucțiuni Urotrin pentru utilizarea medicamentului

Încercările de a prepara pulberea cu apă clocotită duc la o ușoară scădere a proprietăților de vindecare ale medicamentului. Dacă doriți să obțineți cel mai rapid efect posibil cu Complexul Urotrin, urmați exact instrucțiunile! Dacă știți cum să utilizați medicamentul, veți obține succesul tratamentului în cel mai scurt timp!

Soluția se ia de două ori pe zi, de preferință la aceeași oră, cu o jumătate de oră înainte de mese. Douăzeci de pachete sunt suficiente pentru 10 zile de tratament. În majoritatea cazurilor, utilizarea unei luni a medicamentului este indicată pentru un rezultat stabil.

Ca măsură preventivă, Urotrin se ia timp de două până la trei săptămâni, cu excepția cazului în care medicul recomandă altfel. Repetarea unui curs lunar de tratament necesită o pauză de trei până la patru săptămâni între cursurile de tratament.

În unele cazuri, este necesară precauție. Prezența alergiilor la alimentele de origine vegetală, febra fânului și bolile sistemului imunitar poate face necesară testarea medicamentului. Pentru a face acest lucru, luați o înghițitură sau două din soluția preparată și așteptați o oră. Dacă nu vă simțiți rău, puteți continua să luați Urotrin.

Urotrin: restabilirea sănătății masculine

O listă de condiții de sănătate pentru care se recomandă utilizarea pulberii de urotrină:

 • Prostatita de orice origine și orice formă de inflamație.
 • Boala Peyronie, cauzată de proliferarea țesutului conjunctiv în corpul penisului, urmată de curbura organului. Generează senzații neplăcute și dureroase în timpul erecției; periculos din cauza pierderii complete a capacității de a avea relații sexuale.
 • Deteriorarea uretrei din cauza infecției organelor urogenitale.
 • Modificări funcționale și anatomice ale organelor cauzate de o încălcare a reglării umorale a corpului.
 • Scăderea dorinței și disfuncții sexuale de orice origine.
 • Atingerea ejaculării neobișnuit de rapid.
 • Sensibilitate scăzută a terminațiilor nervoase ale penisului.
 • Fimoza, complicată de inflamația preputului și a glandului.

Leziunile profunde ale ficatului, rinichilor și tractului gastro-intestinal pot servi drept contraindicație directă pentru administrarea medicamentului.

La bătrânețe (peste 65 de ani) este mai bine să luați Urotrin cu jumătate din doza de pulbere. În a doua sau a treia zi, puteți trece la administrarea întregii doze de medicament, dar numai dacă nu există reacții negative din organism!